Webpagina's van MSV '71 Pupillen

Klik op MSV-logo voor link naar de verenigingssite. Bijgewerkt op 22 augustus 2001.


Deze site is speciaal voor mensen die ge´nteresseerd zijn in pupillenvoetbal. Een aparte reeks pagina's gaat over opdrachten en trainingen die het spelinzicht moeten vergroten. Deze pagina's zijn mogelijk interessant voor trainers en begeleiders. Reacties op deze site en de behandelde stof zijn van harte welkom via E-mail. Een ander deel van de site is gaat meer specifiek over de D. E en F-pupillen van MSV'71 uit Maassluis.

MSV pupillen, kweekvijver voor de toekomst van MSV.

De pupillen teams van MSV'71 uit Maassluis bestaan uit een aantal fijne jongens. Het zijn stuk voor stuk echte voetballiefhebbers, het winnen is leuk, verliezen is heel vervelend, maar het gaat om de sport.

Zo'n leuke club verdient een eigen Webpagina waarop prestaties, nieuws en uitslagen staan. Een deel van de website gaat over het voetbalseizoen 2001/2002. Volgend seizoen zien we weer verder. E.e.a. is ook afhankelijk van het succes van de site.

Op dit moment heeft MSV 4 F-teams, 4 E-teams en 2 D-teams in de competitie meespelen. We kunnen wel stellen dat het allemaal wereld teams zijn. De selectieteams (D1, E1, E2, F1 en F2) zijn na zorgvuldige selectie tot stand gekomen. De overige teams worden intensief getraind zodat ook volgend jaar weer een goeie selectie kan aantreden.

Uit deze vijver kan MSV nog vele jaren vissen en jongens begeleiden naar het grote werk in het eerste van MSV.

Onderwerpen op de pupillen site: Teamsamenstelling, Opdrachten, Trainingen en Wedstrijdverslagen. De pupillensite van MSV'71 is alleen via het besloten deel van de "hoofdsite" van MSV te bereiken. 

Als iemand MSV'71 E-pupillen wil sponsoren zal hij ook de nodige aandacht op deze Webpagina's krijgen. Custom Web Site Design